top of page
Locatie

Op deze pagina vind u een uitgebreide route naar Stichting Kringloop Almere. Om contact met onze winkel te krijgen kunt u onderstaande gegevens gebruiken. We zijn te bereiken via telefoon en email. Als u gebruik maakt van onderstaand formulier gaat de correspondentie via kringloopalmere@gmail.com. U krijgt alleen een reactie terug tijdens de openingstijden. Voor openingstijden : klik hier

Ophaalafspraak
 
Voor een afspraak om uw spullen te laten ophalen verzoeken wij u vriendelijk dit telefonisch te doen. Het is onze bedoeling om uw afspraak binnen 48 uur af te handelen. Wij halen spullen op of bezorgen uw spullen van maandag t/m vrijdag.
Tijdens onze ophaalafspraken worden de aangeboden items beoordeeld door de chauffeur. Hij bepaalt of de items nog geschikt zijn voor de verkoop.

 
Maandag :                        Dinsdag t/m Vrijdag :
13.00u - 15.00u of            10.00u - 12.00u of
15.00u - 17.00u                13.00u - 15.00u of  
                                       15.00u - 17.00u
 
Op sommige dagen kan het voorkomen dat wij de bussen niet beschikbaar hebben voor afhaal/bezorg afspraken, want wij helpen ook bij het ontruimen of bezemschoon opleveren van woningen, hierbij worden de beschikbare bussen ingezet en vervalt voor die dag de mogelijkheid spullen af te halen/bezorgen. Voor meer informatie over het ontruimen of bezemschoon opleveren van uw woning neemt u contact op met de winkel.
 
Kringloop Almere

 

Markerkant 1413A

1314 AP Almere

036 - 5298170

kringloopalmere@gmail.com of

info@kringloopalmere.nl

Uw mail is succesvol verstuurd.

bottom of page